Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Lista mea de bloguri

Lista mea de bloguri

sâmbătă, 23 ianuarie 2016

luni, 18 ianuarie 2016

Sa cunoastem femeile din viata lui Eduard


Pe mama lui Eduard ati cunoscut-o. Pe fosta iubita, Rozy, la fel. Cine a mai ramas? Sora, pe nume Dana. La nunta ei, Eduard a fost arestat,conform marturisirilor acestuia.

duminică, 10 ianuarie 2016

Crina MPFM5 este dezamagita de eliminarea sa


Maine, 11 ianurie, o vom revedea pe Crina. Eliminarea sa a fost neasteptata si i-a lasat un gust amar. Maine, vom afla mai multe, cu ce impresii a plecat si cu ce regrete.

Mesaj pentru Lavinia de la mama - soacra


Doamna Mariana, mama lui Eduard, neaga orice relatie cu fosta iubita a fiului ei. Ba mai mult, cu ocazia zilei de nastere a viitoarei sale nurori, Lavinia, ii transmite, prin intermediul nostru un mesaj:" La multi ani fericiti si impliniti fata mea Lavinia! Nu asculta rautatile si minciunile spuse de Rozi. Din respect pentru familia ei nu vrea sa spun nimic, insa tu fata frumoasa si desteapta nu ai de ce sa crezi ca nu tin la tine, esti cea mai potrivita pentru fiul meu si indiferent daca ramaneti in emisiune va asteapta mama acasa. Va iubesc si va sustin neconditionat! "

Seamana, dar nu rasare. Ce parere aveti despre Denisa ?


Am privit, cu atentia, poza trimisa de noua concurenta, Denisa, lui Tudor. Seamana, dar nu rasare. Voi, ce parere aveti? Parca n-ar fi ea in poza.

Mama lui Eduard neaga orice relatie cu fosta iubita a fiului ei. CLICK aici sa vezi cum a reactionat Rozy

Mama lui Eduard neaga orice relatie cu fosta iubita a fiului ei.
Rozy este dezamagita si o contrazice.

sâmbătă, 9 ianuarie 2016

In drum spre Stefanestii de Jos ... Rozy


Ce credeti ? Fosta iubita a lui Eduard va fi prezenta in Gala de astazi ? Ultima informatie postata pe pagina de facebook a acesteia ne ofera raspunsul. Da, Rozy este in drum spre Stefanestii de Jos.

vineri, 8 ianuarie 2016

Un inel de logodna va fi inapoiat ?!?


Rozy, fosta iubita a lui Eduard, este deranjata de cererea Laviniei, si anume de a inapoia inelul de logodna primit de la barbatul care le leaga. Situatia o enerveaza si chiar o amuza pe Rozy:" Vreti sa ne vedem maine la ora14 in direct la Antena 1!!! Le duc inelu!?! ...Chiar nu am nici un sentiment de iubire pt el,doar de prietenie,ii doresc sa fie fericit si împlinit alaturi de o femeie adevarata care sa il respecte si sa il iubească cu adevarat deoarece el ca fire este un om mai slab de înger, mai naiv si este foarte usor de condus!!!

Lavinia o aseamana pe fosta iubita a lui Eduard cu Natasa. Compliment sau jignire ?


Lavinia o aseamana pe fosta iubita a lui Eduard cu Natasa. Compliment sau jignire ? Va reactiona Rozy la aceasta provocare ? Vom afla maine.

Fosta iubita a lui Eduard la emisiunea DA O SANSA DRAGOSTEI, la Euforia TV

Rozy, fosta iubita a lui Eduard, este o fata frumoasa si ambitioasa, dornica de o cariera in lumina reflectoarelor. Are toate calitatile necesare. A participat si la emisiunea DA O SANSA DRAGOSTEI, la Euforia TV.

CLICK aici sa vezi http://euforia.tv/da-o-ansa-dragostei/rozy-i-marian-isi-doresc-parteneri-maturi-id39955.html

joi, 7 ianuarie 2016

Cearta pe IGIENA intre Natasa si Loredana. Cine are dreptate?



Cearta pe IGIENA intre Natasa si Loredana. Cine are dreptate? Problema a fost pusa in discutie de Natasa, fiind o aluzie la jignirea, privind igiena, adusa de doamna Luiza la adresa Loredanei.

Se apropie februarie. Fosta iubita a lui Eduard se pregateste sa intre in casa MPFM5?!? Aflam raspunsul chiar de la ea.


Se apropie februarie. Fosta iubita a lui Eduard se pregateste sa intre in casa MPFM5?!? Aflam raspunsul chiar de la ea -  Eu nu ma înscriu la această emisiune nici nu am de gand sa intru in cuibul acela...si nu ma pretez la valoarea acelei femei.

Lavinia vrea sa o cunoasca pe fosta iubita a lui Eduard. Aceasta reactioneaza.


Dorinta Laviniei de a o cunoaste pe fosta iubita a lui Eduard primeste o reactie chiar din partea ei Eu nu am de demonstrat nimica ei!!Cu Edi am vb cand a plecat si l-am încurajat sa fie tare si chiar i am propus ca il duc eu la Bucuresti doar sa ii demonstrez ca nu am nimik mai mult pentru el decat pentru un simplu prieten!

Fosta iubita a lui Eduard in emisiunea Te pui cu blondele, 6 ianuarie 2016


Si fosta iubita a lui Eduard, Rozy Petronela, este in lumina reflectoarelor. O puteti vedea in emisunea Te pui cu blondele , din 6 ianuarie 2016.
http://tepuicublondele.a1.ro/stiri/showul-te-pui-cu-blondele-revine-la-antena-1-de-boboteaza-cu-pepe-nea-marin-si-adrian-minune-id2343.html?play=2462#main

Sa o cunoastem pe fosta iubita a lui Eduard MPFM5

Eduard formeaza un cuplu cu Lavinia. Cu toate acestea, din cand in cand, Rozy Petronela, fosta iubita isi face loc in gandurile si discutiile celor doi indragostiti.
Sa o cunoastem!





miercuri, 6 ianuarie 2016

Lavinia si Crina sunt fericite si cu burta plina


Lavina este castigatoare unei saptamani plina de privilegii- filme, telefon, internet si mancare multa. Partenera de suferinta, pardon , de fericire, este Crina.
Fetele profita din plin. Mancare multa si, cu siguranta, kilograme in plus.

CONFLICT INTRE MAME, doamna Luiza VS. doamna Virginica


A izbucnit un conflict intre mame. Afirmatia doamnei Virginica, si anume ca fiii ei nu au ridicat niciodata tonul la ea, a iritat-o pe doamna Luiza. Aceasta s-a simtit vizata si ca este o aluzie la comportamentul lui Tudor fata de ea.

luni, 4 ianuarie 2016