Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Lista mea de bloguri

Lista mea de bloguri

vineri, 7 martie 2014

Oana si Viorel - sanse mari sa devina Mireasa si Mirele Saptamanii!





La felul cum este atacata Oana in aceste zile de catre concurentii din emisiune nu face decat sa ii creasca cota in ochii publicului, care are tendinta de a fraterniza cu cineva care este atacat (exemplu: Adrian de la MPFM1, Lorena de la MPFM2, etc).

Conform mai multor sondaje de pe internet, si dupa cum se prefigureaza lucrurile, datorita interventiei lor asupra Oanei, Constantina si Raymond au primit multe bile negre, fapt pentru care au scazut drastic in clasamente. Conform acestor voturi, Oana are toate sansele sa devina Mireasa Saptamanii la urmatoarele nominalizari, cu peste 50%, urmata de Constantina pe locul 2, cu doar 20% din voturi. Cristina este pe locul 3 cu 12% urmate de Marianita si de Corina pe locurile 4, respectiv 5, cu 6% respectiv 4% din voturi.

La categoria Mirele Saptamanii, conform ultimelor sondaje Viorel si mama sa, dna Aurica au adunat aproximativ 50% din voturi, urmati de Raymond pe locul 2 cu 21%, Andrei pe locul 3 cu 13%, Laurentiu cu dna Maria pe locul 4 cu 5% si Traian cu dna Iuliana pe locul 5 cu 3% din totalul celor care au votat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu