Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Lista mea de bloguri

Lista mea de bloguri

vineri, 17 ianuarie 2014

INTERVIU cu Sorin, fost concurent MPFM3


Sorin a avut amabilitatea sa ne raspunda la cateva intrebari. Daca sunteti curiosi care este viata lui in afara MPFM, daca merge sau nu relatia cu Claudia, pe cine sustine si ce sfaturi le da celor care vor sa se inscrie, cititi in cele ce urmeaza...


1. Buna Sorin! Ce mai faci, care mai este viata ta din momentul parasirii competitiei si pana in prezent? Cu ce noutati vii?

Sorin: Sunt foarte bine dupa ce am iesit din competie am stat cateva zile la Bucuresti apoi am plecat la Timisoara impreuna cu Claudia ,am revenit la viata de zi cu zi,m-am apucat de lucru.



2. Atat sustinatorii vostri cat si scepticii vor sa stie cum merge relatia cu Claudia, ce ne poti spune?

Sorin: Relatia merge mult mai bine decat in casa si scepticii sa stea linistiti. Suntem fericiti impreuna.



3. Cum il vezi pe Andrei din fatza micului ecran? E diferit de cel in carne si oase? Iti este dor de el? Veti fi buni prieteni si afara?

Sorin: Urmaresc emisiunile mai tot timpul,Andrei este acelasi nu este diferit,da imi este foarte dor de el si cu siguranta vom fi prieteni foarte buni si inafata competiei.



4. Tu si Claudia sunteti principalii sustinatori de afara ai cuplului Andrei-Cristina. Va e atat de dor de ei incat ati declarat ca ati da libertatea pe reintoarcerea in competitie pt a fi alaturi de ei?

Sorin: Da amandoi suntem de acord atat eu cat si Claudia sa reintram in casa pentru Andrei si Cristina sa fim alaturi de ei.



5. Cum privesti tu de afara prietenia dintre Andrei-Cristina si Traian, Corina si dna Iuliana? La un moment dat ai avut o discutie aprinsa cu Traian, care pe atunci avea la randul sau o adevarata disputa cu Andrei. In acel moment Traian te-a facut “om cu doua fetze”. Acum ei sunt prieteni, cum comentezi?

Sorin: Cred in prietenia lor chiar daca Traian a gresit la inceput atat mie cat si lui Andrei...am avut acea discutie cu Traian la inceput pentru ma acuzat pe nedrept de niste lucruri apoi si-a dat seama ca am avut dreptate si si-a cerut scuze,iar cu Andrei la fel a gresit dupa care si-a cerut scuze a vazut ce om bun este iar acum drept dovada sunt foarte buni prieteni.



6. De ce ti-ai dorit sa fii eliminat daca acum ai reveni? De ce crezi ca iubita ta nu a fost sustinuta de public si nu ati parut convingatori cum sunteti acum de afara?

Sorin: Nu mi-am dorit sa fiu eliminat,este o exeprienta unica dar avand in vedere ca, Claudia a fost eliminata nu mai aveam ce face singur acolo fara ea...eu cred ca a fost sustinuta si cred ca nu am fost convingatori la public pentru ca ne certam des...si ca,claudia ar fii facut cuplu cu mine doar asa sa nu fie eliminata..poate asa a fost sa fie.



7. Ce ne poti spune despre celelalte cupluri din competitie, ii vezi compatibili? I-ai vedea impreuna si in afara?

Sorin: Eu cred sincer in cuplul Andrei si Cristina chiar daca se mai cearta sunt copilarii...Traian si Cori la fel...restul vom vedea afara.



8. In emisiune nu ai avut foarte multe conflicte, ci doua si bune: o discutie aprinsa cu Gabi intr-una din emisiuni in platou, si o disputa la limita violentei cu Laurentiu in casa baietilor. Cum s-a ajuns acolo si in ce relatii crezi ca vei ramane cu cei doi dupa terminarea acestei editii?

Sorin: Nu mi-a placut sa intru in conflicte da am avut 2...pai in conflictul cu Gabi am inteles gresit eu niste lucruri si l-am acuzat si de acolo a pornit,iar cu Laurentiu am avut mai multe conflicte sa ajuns acolo pt ca este un copil si nu stie sa vorbeasca numai glume obosite,injuraturi si pana in ziua in care era sa ne batem...cu gabi o sa tin legatura...cu laurentiu nu.



9. Cu ce alti concurenti de la sezonul tau ai mai pastrat legatura, dintre cei eliminati pana in acest moment?

Sorin: Tin legatura cu Diana,Gabi,Ramona, Iulia.



10. De la sezonul trecut ai avut ocazia sa intri in contact cu fostii concurenti? Daca da, cu cine?

Sorin: Da vorbesc cu Dragos, George si Lorena.



11. Ce planuri de viitor ai in ceea ce o priveste pe Claudia? La ce lucruri sa ne asteptam de la voi? Consideri ca esti pregatit pentru o nunta?

Sorin: Dupa cum stiti Claudia deja sa mutat la Timisoara,in vara ne vom logodii si in final nunta.



12. Pentru final transmite cateva ganduri sustinatorilor, dar si celor care pe viitor intentioneaza sa se inscrie la reality show-ul “Mireasa pentru fiul meu”.

Sorin: Vreau sa multumim tuturor sustinatorilor nostrii care au fost alaturi de noi cat timp am stat in casa,dar si celor care ne sustin si afara...cine isi doreste sa aiba parte de o experienta de neuitat sa se inscrie la Mpfm si poate isi vor gasi si jumatatea.



Iti multumesc pentru tipul alocat raspunsurilor! Va pup si va urez toate cele bune in relatie!


SURSA:
Sustinem Fostii Concurenti Mpfm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu